Impozite mai mari cu până la 500% la Deva. Pentru cine se aplică

Mai mulți locuitori din Deva vor plăti impozite mai mari cu până la 500% din acest an. 

Administraţia locală din Deva a menţinut taxele şi impozitele locale la acelaşi nivel ca şi anul trecut, scrie Agerpres. Excepţie făc însă proprietarii clădirilor şi terenurilor neîngrijite care vor achita, din acest an, impozite mai mari cu până la 500% pentru imobilele pe care le deţin, potrivit unei hotărâri adoptate de Consiliul Local.

Unde se pot plăti taxele și impozitele 



Cetăţenii sau firmele pot plăti, de marţi, impozitele şi taxele locale fie la ghişeele primăriei, în numerar sau cu cardul, fie în varianta online, folosind portalul ghiseul.ro.

"Impozitele locale pentru persoanele fizice şi juridice din municipiul Deva nu s-au majorat în anul 2021, ci au fost doar indexate cu indicele de inflaţie aferent anului 2019, respectiv 3,8% - comunicat de Institutul Naţional de Statistică, aşa cum prevede Codul Fiscal. O noutate în acest an este majorarea cu până la 500% a impozitelor pe clădirile şi terenurile neîngrijite aflate în municipiul Deva", a informat Primăria.

Toate informaţiile despre vizualizarea şi plata online a obligaţiilor fiscale la bugetul local sunt disponibile pe site-ul administraţiei locale, www.primariadeva.ro, sau pot fi solicitate, printr-un email, la adresa [email protected].

Reduceri de 5% 



De asemenea, pentru vizualizarea şi plata online a impozitelor şi taxelor locale, contribuabilii au la dispoziţie portalul ghiseul.ro.

Cei care achită integral impozitul până la data de 31 martie 2021 beneficiază de o bonificaţie de 5%. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel