Impozitare pensii speciale, DISPUTĂ în Parlament. Simonis, atac la USR: Vă tremură genunchii?

Dispută în Parlament pe seama legii privind impozitarea pensiilor speciale. 

Dispută în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi al Senatului, pe tema proiectului prin care se intenţionează un vot al plenului comun, pe legea adoptată ieri în Camera Deputaţilor, pentru punctul care face referire la impozitarea pensiilor parlamentarilor. Discuţia în contradictoriu a venit după ce s-a solicitat ca acest punct să fie retras de pe ordinea de zi, invocându-se faptul că legea deja a fost adoptată, miercuri, de către Cameră, ca for decizional.

"Ieri, Camera Deputaţilor, în unanimitate, deci şi cu voturile USR a votat impozitarea tuturor pensiilor speciale. Şi s-a menţionat că pentru articolul care face referire la parlamentari, fiind vorba de statutul parlamentarilor, e nevoie de un plen reunit şi a vota acel articol. (...) astfel încât să impozităm şi pensiile speciale ale parlamentarilor. Ce face USR-ul astăzi, după ce ieri a votat şi astăzi în comisia de statut a votat, de asemenea, acest proiect? Vine şi ne cere retragerea de pe ordinea de zi a proiectului prin care încercăm impozitarea pensiilor parlamentarilor.

 Ce aţi făcut în aceşti ani în care aţi susţinut că acestea trebuie impozitate? V-aţi răzgândit? Vă tremură genunchii? Încep să se supere parlamentarii pe dumneavoastră? Fac apel la celelalte grupuri parlamentare: haideţi ca astăzi să dăm acest vot pentru impozitarea şi a pensiilor parlamentarilor, a declarat Alfred Simonis. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel