Implicare Rusia. Trump, acuze către un lider democrat: Cel mai mare mincinos și turnător

Donald Trump l-a acuzat pe congresmanul democrat Adam Schiff, membru al comisiei pentru serviciile de informaţii a Camerei Reprezentanţilor, că a scurs 'informaţii confidenţiale' de la audierile din ancheta privind legăturile dintre Rusia şi echipa de campanie a președintelui.

Într-o postare pe Twitter, Trump l-a acuzat pe Schiff că este 'unul din cei mai mari mincinoşi şi turnători de la Washington.'

Atacul preşedintelui survine cu câteva ore înainte ca această comisie să voteze cu privire la un al doilea memorandum, pregătit de democraţi.

Trump a declasificat vineri - în pofida avertismentelor poliţiei federale şi a aleşilor democraţi - un memorandum extrem de controversat şi de critic la adresa FBI, care relevă, potrivit autorilor republicani, abuzuri în supravegherea campaniei electorale a miliardarului american din 2016.

Trump susţine că acest memorandum îl disculpă în ancheta privind amestecul Rusiei în alegerile prezidenţiale, numind această investigaţie 'o vânătoare de vrăjitoare'.

[citeste si]

Memorandumul republican, comandat de şeful comisiei, Devin Nunes, acuză oficiali de rang înalt că au folosit informaţii neverificate dintr-o sursă partizană pentru a obţine mandat pentru spionarea lui Carter Page, fost consilier de politică externă în campania lui Trump.

Tot luni, pe Twitter, Trump i-a acuzat pe fostul director al FBI, James Comey, pe vicepreşedintele comisiei pentru serviciile de informaţii a Senatului, Mark Warner, pe fostul şef al CIA, John Brennan, şi pe ex-directorul comunităţii serviciilor de informaţii americane (DNI), James Clapper, că sunt 'mincinoşi şi scurg informaţii'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel