Implantul de barbă. Beneficii si recomandări

Barba este, categoric, apanajul masculinității. Iar asta independent de trendurile care se schimbă periodic.

Tuturor bărbaților care-și doresc un aspect plăcut, îngrijit, densitate și naturalețe a firelor de păr faciale, specialiștii recomandă implantul. Dr. Cosmin Moculescu, expert în implantologia de păr în cadrul Bucharest Hair Institute, ne explică acum care este cea mai sigură și eficientă metodă modernă de implant pentru barbă.

“Există mai multe tehnici de implantare a părului la nivel facial, însă cea mai spectaculoasă metodă este FUE MANUAL ULTIMATE, cu implantatoare LION de ultimă generație. Fără a utiliza aparate motorizate, transplantul de păr pentru barbă reprezintă o procedură minuțioasă prin care se pot acoperi zonele lipsite de păr facial, se poate contura forma și, de asemenea, se poate mări densitatea părului facial.”, explică medicul.

Ce reprezintă transplantul de păr pentru barbă?

Transplantul de barbă este o procedură minim invazivă prin care unitățile foliculare sunt inserate în zona bărbii cu scopul de a acoperi zonele cu mai puțin sau fără păr facial și pentru conturarea fermă a acesteia.

2. -imagine fara descriere- (implantul-de-barba-beneficii-si-recomandari2_66047800.jpg)

Pentru metoda FUE MANUAL ULTIMATE sunt folosite instrumente și tehnică de ultimă generație. Procedura presupune transplantarea părului din partea din spate a capului pacienților la nivelul bărbii. “Etapa inițială constă în extracția exclusiv manuală a folicului de păr prin tehnica Fue Ultimate. Particularitatea tehnicii este că se pot extrage microgrefe cu un anumit număr de fire similare firelor din barbă. Implantarea se realizează cu implantatoare de ultimă generație în unghiul și direcția corespunzătoare, fiind un proces extrem de minuțios pentru un aspect natural. Recuperarea pacientului este rapidă, de câteva săptămâni, rezultatele finale fiind vizibile după aproximativ opt, nouă luni. În cadrul clinicii Buharest Hair Institute, folosim produse premium la nivel mondial.”, spune Dr. Cosmin Moculescu, expert în implantologie la Bucharest Hair Institute.

Beneficiile implantului de barbă Fue Ultimate

Beneficiile implantului de barbă Fue Ultimate, tehnica-vedeta in cadrul Bucharest Hair Institute, https://www.implantcapilar.com/preturi-implant-par/

sunt:

  • recuperare rapidă,
  • densitate,
  • aspect natural,
  • lipsa cicatricilor,
  • lipsa durerii,
  • proces de recuperare rapid.

Procesul de recuperare post transplant de barbă

Procesul de recuperare post transplant de barbă se poate rezuma la câteva perioade:

Primele 4 zile după intervenție reprezintă etapa cea mai importantă, care necesită mai multă atenție. Dr. Cosmin Moculescu:“În zona receptoare, cât și în cea donatoare, există o sensibilitate mai crescută, cu o ușoară inflamație locală. Această zonă necesită o hidratare locală conform indicațiilor medicului. Pacientul trebuie să evite alimentele sărate și să protejeze zona transplantată împotriva traumatismelor mecanice.”, atenționează medicul.

Primele 14 zile după intervenție necesită un anumit ritual de îngrijire acasă.

“Simptomele postoperatorii imediate dispar gradual, iar crustele apărute în zona de extracție și implantare, de asemenea, dispar. Pacientul va utiliza un șampon de copii pentru igiena facială.”, adaugă expertul de la Bucharest Hair Institute.

După 4 luni se observă o creștere a părului implantat, aceasta generalizându-se și schimbâdu-și textura, culoarea și grosimea progresiv.

Mai multe detalii pe: https://www.implantcapilar.com/implant-barba/

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel