Împăcarea anului. Termen pentru Andreea Marin

Andreea Marin s-ar putea împăca cu hoţii care i-au spart locuinţa în urmă cu un an, după ce Curtea de Apel Bucureşti (CAB) a acordat un termen pentru 6 septembrie 'pentru a da posibilitatea părţilor să încheie un acord de mediere'.

În vara anului trecut, patru persoane au spart locuinţa Andreei Marin şi a lui Tuncay Ozturk, soţiul acesteia, furând 1.000 de lei şi mai multe bijuterii. Cei patru - Dragoş Sever Cristea, zis 'Soare', Marian Alexandru Stănică, zis 'Moflea', Georgian Marius Costache, zis 'Moldoveanu' şi Adrian Toma - au fost prinşi la scurt timp de poliţiştii ilfoveni şi arestaţi preventiv.

Ei au fost condamnaţi pe 20 aprilie de Judecătoria Buftea astfel: 4 ani şi 6 luni de închisoare - Dragoş Cristea, câte 4 ani de închisoare pentru Marian Stănică şi Georgian Costache, pentru furt calificat, şi 2 ani şi 6 luni de închisoare pentru Adrian Toma, pentru complicitate la furt calificat.

Judecătoria Buftea a admis acţiunea civilă formulată de Andreea Marin şi i-a obligat pe inculpaţi la plata în solidar a sumei de 1.000 lei, reprezentând daune materiale şi 1.300 lei daune morale.

'În baza art. 397 alin. 3 din Codul de procedură penală dispune restituirea bunurilor ridicate cu prilejul percheziţiei domiciliare efectuate la data de 16.09.2015 la imobilul din oraşul Pantelimon', au decis magistraţii Judecătoriei Buftea. Decizia a fost atacată de cei patru inculpaţi, care sunt arestaţi preventiv, iar dosarul a ajuns la CAB, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel