„Îmi urăsc copilul”. O mamă şochează! Mesajul ei, ŞTERS

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

O mamă care nu şi-a dezvăluit numele a recunoscut că își urăște al treilea copil, scrie The Independent.

Femeia a explicat că îşi iubește cele două fiice, în vârstă de șase, respectiv opt ani, însă nu simte niciun fel de afecțiune pentru fiul ei. 

Femeia a cerut pe un site sfaturi, ulterior mesajul ei fiind şters. Spunea că a rămas însărcinată a treia oară din greșeală, dându-şi seama târziu că așteaptă un copil. Mai spunea în mesaj că şi-ar fi dorit să aibă parte de complicaţii care ar fi necesitat un avort de urgență. De menţioant că sarcina ei s-a desfăşurat fără probleme, copilul născându-se sănătos. 

Totodată, a mărturisit că nu a putut să-l dea spre adopţie deoarece îi era frică de ce ar putea crede ceilalți copii ai săi. De asemenea, a susţinut că a fost concediată în timpul sarcinii, ceea ce a agravat neliniștea ei în legătură cu un copil neplanificat. „Îl urăsc sincer pentru primele 18 luni din viața lui”, scria în mesajul la care am făcut referire, potrivit sursei citate.

Mai mult, a recunoscut că atât ea, cât și soțul ei au avut momente când s-au gândit că viața lor ar fi mai ușoară dacă copilul nu ar exista.

Sursa citată mai notează că este posibil ca femeia în cauză să fi suferit de depresie postnatală, care afectează din ce în ce mai multe femei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel