EXCLUSIV  IMGB, ultima uzină ”comunistă” din București, vândută. PLANUL lui Ispas (Pro România)

AGERPRES
AGERPRES

IMGB, ultima uzină construită în anii comunismului care mai funcționa în București, a fost vândută pentru terenul platformei industriale, pe care se vor construi birouri, locuințe și un mall. Despre acest subiect a vorbit și Gabriel Ispas, candidat la Primăria Sectorului 4, din partea Pro România.

„În momentul în care scriam programul, în capitolul patru, destinat dezvoltării economice a sectorului, nu știam că se va face această tranzacție. Din păcate, zona de sud a devenit doar o zonă imobiliară, destinată unor rechini imobiliari.

(...) Vreau să spun următorul lucru: fără o dezvoltare economică a Sectorului 4, a zonei de sud, nu putem să vorbim despre o creștere a bunăstării în sector. În primul rând, după ce voi fi ales primar al Sectorului 4, voi cere Consiliului Local ca, pentru cinci ani, toate societățile care dezvoltă activități economice în sectorul nostru să fie scutite de la taxe și impozite locale. Viitorul primar se va bucura de rezultatele muncii mele. Dacă se fac locuri de muncă în sector, în patru ani, ceea ce câștigi din crearea de locuri de muncă depășește ce ai avut înainte de la operatorii care dezvoltau zona respectivă. Toată acea zonă trebuie să fie una de dezvoltare economică”, a spus Gabriel Ispas, candidat la Primăria Sectorului 4, în cadrul unui interviu acordat DCNews. 

„În al doilea rând, pe lângă blocurile pe care tot vor unii să le facă, trebuie să dezvoltăm două parcuri mari, noi, la marginea orașului. Toți ne sufocăm din cauza poluării”, a mai spus acesta.

VEZI ȘI: IMGB, ultima uzină ”comunistă” din București, închisă și vândută pentru birouri și mall

Gabriel Ispas, candidat la Primăria Sectorului 4, la interviurile DCNews

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel