IMapp, mesaj anti PSD pe Parlament. Dide a proiectat 'surpriza', în ciuda amenințării cu plângere penală

 Cristian Mihai Dide a proiectat mesajul "jos PSD" în Piața Constituției, la concursul de proiecții organizat de Primaria Capitalei cu ocazia Zilelor Bucureștiului. 

Existau deja informații în spațiul public conform cărora se pregătește o astfel de acțiune. Pe anumite grupuri de facebook cunoscute ca fiind împotriva PSD se vorbea despre o surpriză ce se pregătește, însă nu era specificat exact. 

În acest sens, Primăria București a avertizat că organizatorul va face plângere penală dacă va avea loc o astfel de manifestare. 

"Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie al Municipiului Bucureşti va face plângere penală împotriva celor care vor instiga premeditat la tulburarea liniştii publice în timpul concursului internaţional de videomapping IMapp, informează Primăria Capitalei.

Potrivit sursei citate, anunţul vine ca urmare a informaţiilor apărute în spaţiul public că un grup de persoane vor perturba premeditat concursul IMapp, de sâmbătă seara din Piaţa Constituţiei, la care participă echipe din 10 zece ţări," se arată în comunicatul inițial al Primăriei București. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel