Imaginile GROAZEI filmate cu o dronă, după cutremurul PUTERNIC din Izmir, Turcia – VIDEO

Imaginile surprinse de o dronă arată dimensiunea pagubelor cauzate de cutremurul care a zguduit Turcia și Grecia, vineri, 30 octombrie. 

În imaginile din Izmir, Turcia, se pot vedea clădiri prăbușite, transformate în tone de moloz, unde autoritățile caută cu disperare posibili supraviețuitori. 

Bilanțul provizoriu al deceselor provocate de seism a urcat la 26, iar numărul răniților a ajuns la 804, informează CNN. Autoritățile se așteaptă că numărul victimelor să crească. 

Oficialii turci spun că 24 dintre victime ar fi din zona de coastă a Turciei, iar două, un băiat și o fată, ar fi murit pe insula grecească Samoa, după ce un perete s-a prăbușit peste ei. Dintre victimele recuperate în viață dintre dărâmături, în jur de 70 până acum, 13 sunt în stare gravă, 5 intrând direct în sala de operație, iar 8 ajungând la Terapie Intensivă.

Un cutremur cu magnitudinea de 6,6 pe scara Richter s-a produs, vineri, 30 octombrie, în Marea Egee, resimțit puternic în Turcia și Grecia. Orașul turc Izmir a fost cel mai afectat. Aici, cel puțin 20 de imobile s-au prăbușit. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel