Imagini surprinzătoare: Liviu Dragnea, la coadă la intrare în DNA

Imagini mai puțin obișnuite la sediul DNA, luni dimineața. Mai multe persoane, inclusiv liderul PSD, Liviu Dragnea, așteptau pe scările sediului ca să intre în sediul instituției, potrivit imaginilor difuzate de Antena 3. 

 
 

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a sosit în urmă cu puțin timp la DNA, alături de avocatul său, pentru a fi audiat în dosarul în care este cercetat alături de fosta soţie, Bombonica Prodana.

Printre cei care așteptau să intre în sediul DNA, alături de liderul PSD, se afla și medicul Alexandru Ciocâlteu, fost manager al Spitalului Clinic de Urgență „Sf. Ioan" din București.

Potrivit Antena 3, un motiv al formării cozii pe scările DNA ar putea fi o defecțiune la sistemul de control al accesului în sediul instituției. 

Dacă la sosirea la sediul DNA, Liviu Dragnea nu a dorit să facă declarații, la plecare a precizat: "Așa cum se stăteam la coadă la pâine, se stă la coadă la DNAastăzi. Este o regie frumoasă. Chiar astăzi, de ziua președintelui, e un cadou frumos. (...) Singura mea durere și supărare este că soția mea a fost târâtă în acest dosar (...). Am depășit nivelul de teamă. Au fost ani grei pentru mine și familia mea. Eu merg înainte. Până la alegerile parlamentare am toate șansele să rămân liber. Vreau să câștigăm alegerile", a mai spus Liviu Dragnea la ieșirea de la sediul DNA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel