Imagini șocante din Galați. O patrulă de poliție stă în mașină și se uită la o minoră plină de sânge

Imagini incredibile din Galați. O minoră plină de sânge i-ar fi lăsat impasibili pe polițiști. Din patrula de poliție face parte și o femeie. Doar intervenția oamenilor de pe stradă i-a determinat să cheme ambulanța. Fata a fost operată la spital. 

Minora de 14 ani este de la un centru de plasament. Era plină de sânge pe picioare și vorbește puțin cu oamenii, necooperând. Când o femeie de pe stradă i-a arătat atenția sa, minora a început să plângă. La spital, fata de 14 ani a fost operată. Realitatea TV scrie că ar fi fost victima unui viol. 

"La un moment dat zărim o masina de poliție,o oprim și ii arătam fata plină de sânge!!!!!‼ Atenție acum, polițista a vorbit cu fata și cică fata ar fi zis "nu vrea sa vina ambulanta"(fata fiind minora 14 ani). Ce credeți ca face poliția? Voiau sa plece mai departe ca și cum nu sa întâmplat nimic! La insistențele soțului meu polițista a chemat ambulanta", a scris femeia care a mers la fată și a convins-o să meargă la spital, pentru că are o hemoragie. 

Fata are 14 ani este de la un centru de plasament, o cheamă Yolanda, iar cei care vor s-o ajute pot suna la numărul de telefon 0751944333, potrivit celor postate pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel