Imagini revoltătoare de la protestul mămicilor: Mama, ”hoții, hoții” vrei să strigăm? Nici ”PSD, ciuma roșie” nu vrei?

Protest mămici
Protest mămici

Mai mulți părinți au ieșit la protest alături de copiii lor în cărucior, în brațe sau care abia pășeau. Pentru `viitorul lor`, au blocat o trecere de pietoni de la Palatul Parlamentului. 

Polițistul fluiera, mașinile claxonau, șoferii erau nervoși, copiii plângeau, iar părinții responsabili pentru viitorul țării s-au gândit că cel mai bine este să-și ia copiii după ei în centrul Capitalei, să-i supună la noxe, nervi și zgomot.  

Copiii, care trebuiau să se bucure de liniște, jucării și fericirea din jurul lor, au fost scoși în stradă de către părinții care susțin că trăim într-o țară de infractori și așa, prin această manifestație, copiii vor fi feriți și vor avea mai multe drepturi cetățenești. 

Copiii n-au fost feriți însă de zgomotul și agitația de la protest. 

"Ia zi, mama, mergem la protest, vrei să strigăm la protest?" și-a întrebat o mămică fetița, obosită, care nu i-a răspuns. "Dar Hoții, Hoții, vrei să strigăm?" a insistat mama. A insistat în continuare, fără răspuns de la copil: ”Nici PSD, ciuma roșie nu vrei?”- vezi de la minutul 8. Pentru orice părinte responsabil, imaginile sunt șocante. 

Pașnici, părinții au vrut să blocheze zona Parlamentului timp de două ore pentru a atrage atenția bucureștenilor că nu sunt de acord cu ce se întâmplă. Bucureștenii, la ora 11:00, teoretic muncesc, iar cei care au avut de umblat prin oraș doar s-au enervat. 

”Într-o țară civilizată, pietonii au prioritate, nu mașinile” se aude un protestatar, supărat pe polițist. ”Nu ți-e rușine, n-aveți copii. Chiar sunt nesimțiți” a spus persoana care filmează, care a urlat la polițist. S-a mai auzit: ”Nu ți-e rușine, fufo”

Așa au protestat părinții pentru copiii lor, pentru viitorul lor. 

”Cu cat vom fi mai multi, cu atat va fi o actiune de succes! Daca suntem minim 30-40 la fiecare trecere de pietoni din jurul Palatului Parlamentului, scopul nostru va fi atins!”  a fost mesajul pașnic al părinților. 

E drept că protestul a fost inedit, întrebarea e dacă și responsabil. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel