Acuzații grave: Elevi bătuți într-o școală din Capitală. Ce spune IȘMB

Elevi bătuți de către colegii lor, sechestrați în sala de clasă, înjurați sunt scene care se pare că se petrec la școala 149 din București. În legătură cu acest caz, un purtător de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Municipiului București (IȘMB) a făcut precizări.

O fetiţă ar fi fost agresată şi umilită de colegele mai mari, iar dascălii lor nu au luat niciun fel de măsură abuzată de colegele ei şi nimeni nu intervine! Totul a fost filmat!, relatează Antena Stars.

"Ne spune că este bătută, jignită, este urmărită când merge la baie, a fost tâlhărită, cu geaca ruptă și ciufulită. Nu am primit explicații oficiale, iar doamna directoare maschează sesizările și spune că nu există", a mărturisit mama fetiței agresate pentru sursa citată.

Mama fetiței este susținută și de către alți părinți, care acuză, la rândul lor violențe.

Echipa Antena Stars a mers la școală pentru a lua un drept la replică de la reprezentanții unității de învățământ, însă fără succes. "Am intrat în școală și am încercat să vorbesc împreună cu doamna directoare. Paznicul devenise violent și noi am încercat să explicăm că am venit să luăm niște declarații despre copiii care sunt agresați în școală", a declarat reporterul respectiv.

Reacție IȘMB: Este un caz complex care necesită multă atenţie

În legătură cu acest caz, Marian Banu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, a precizat în direct: "Cunosc situaţia. Ne-am autosesizat în urma imaginilor apărute. De mâine, după ce am avut o vedere preliminară asupra situaţiei, am informat conducerea Inspectoratului. Mâine de la prima oră va începe un control în această şcoală pentru a vedea cauzele şi alte aspecte care trebuie verificate. Este un caz complex care necesită multă atenţie. Vă asigur că atâta timp cât fetele vor fi în şcoală, nu li se va mai întâmpla nimic. Conducerea şcolii, cadrele didactice au responsabilitatea vieţii lor", a declarat Marian Banu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel