Imagini șocante în videoclipul campaniei "Opreşte barbaria, salvează ciocârlia!"

Imagini șocante, cu un puternic impact emoțional, în videoclipul campaniei "Opreşte barbaria, salvează ciocârlia!", lansată miercuri de Societatea Ornitologică Română şi Federaţia Coaliţia Natura 2000 România: mezzo-soprana Andreea Ilie, îmbrăcată într-o rochie imaculată, este împușcată pe scenă în timpul unui concert.

Societatea Ornitologică Română și Federația Coaliția Natura 2000 România lansează astăzi campania "Oprește barbaria, Salvează ciocârlia!" ca reacție a societății civile din România la masacrul păsărilor ce poate fi declanșat de noua formă propusă a Legii Vânătorii aprobată de Camera Deputaților la sfârșitul lunii februarie.

În videoclipul campaniei, mezzo-soprana Andreea Ilie, care întruchipează ciocârlia românească, specie pe care de dispariție din cauza vânătorii și braconajului, este împușcată în timp ce cântă pe scenă.

Iniţiatorii campaniei "Opreşte barbaria, salvează ciocârlia!" au lansat şi o petiţie pentru oprirea proiectului de lege în forma propusă.

Vânătoarea pe terenurile proprietate privată fără acordul proprietarilor, majorarea perioadei de vânătoare pentru anumite specii de păsări cu până la trei luni şi deschiderea vânătorii de păsări în rândul străinilor sunt principalele modificări aduse de proiectul de lege.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel