EXCLUSIV  Imagini șoc cu un pitbull și o pisică. Senator: Criminal în libertate! ARESTAȚI-L!

Bărbatul din Galați care și-a asmuțit câinele pitbull pe o pisică gestantă s-a ales cu dosar penal pentru rele tratamente aplicate animalelor.

Un bărbat a fost surprins de camerele de supraveghere ale unui supermarket în timp ce-și asmuțea câinele de companie asupra unei pisici gestante care încerca disperată să se ascundă în magazin. Individul ținea câinele în lesă, dar nu și cu o botniță, deși legea impune acest lucru. El încurajează animalul de talie mare să ucidă biata pisică.

Marius Marinescu, președintele de onoare al Federației pentru Protecția Animalelor și Mediului (FPAM), a reacționat vehement după imaginile șocante care au apărut în presă.

[citeste si]

"Atenție! Criminal în libertate! Prindeți-l, arestați-l, condamnați-l! Un monstru cu chip de om, folosind un pitbull drept armă letală, premeditat, ucide o pisică gestantă în chinuri groaznice. Ucigașul real este, de fapt, bestia umană. Câinele nu are discernământ; a fost dresat să ucidă fie animale, fie oameni. Poliția are obligația să-l încătușeze deoarece individul este un pericol public. Ar fi putut să-și asmută câinele și pe o ființă umană în aceeași măsură. Pentru el, viața nu are nicio importanță.

Ucigașii de animale sunt potențiali ucigași de oameni. Prin acest gest abominabil, 'monstrul' a comis următoarele infracțiuni: cruzimi față de animale și uciderea cu intenție sancționate de Legea privind protecția animalelor nr. 9/2008 (Legea Marinescu), ambele sancționate cu închisoare de până la trei ani. Conform legii, pitbull-ul trebuie confiscat și dus într-un adăpost. Pe lângă deținătorul câinelui, și polițistul de proximitate trebuie sancționat penal. Câinii agresivi sunt folosiți de interlopi, recuperatori și proxeneți pentru răfuielile dintre clanuri, pentru intimidarea victimelor și pentru lupte canine. FPAM a înaintat o plângere penală către Poliție cu referire la această faptă criminală", a spus senatorul Marius Marinescu în exclusivitate pentru DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel