Imagini inedite cu Horia Brenciu și Diana Munteanu! Așa nu i-ai mai văzut!

Noul videoclip pe care Horia Brenciu urmează să-l lanseze în curând pentru piesa „Poftă de băut” reprezintă o premieră pentru Diana Munteanu pentru că este primul în care apare vedeta Antenei 1. 

„Este primul videoclip în care joc și s-a nimerit ca filmările să aibă loc fix unde îmi place mie cel mai mult: pe malul mării, vara”, declară Diana Munteanu, coprezentatoarea emisiunii „Prietenii de la 11” de la Antena 1.

(oar_w460)

(oar_w460)

(oar_w460)

Diana a acceptat fără să stea pe gânduri propunerea de a apărea în videoclip din mai multe motive, prietenia de foarte mulți ani care o leagă de Horia fiind cel mai solid. „Am prezentat emisiuni împreună la Antena 1, am și cântat alături de el și de HB Orchestra și îi mulțumesc că mi-a oferit această ocazie unică. Horia e omul care îți dă o încredere extraordinară în tine, îți oferă un confort care te ajută să-ți depășești limitele și asta mi se pare foarte important. E un optimist ca și mine, întotdeauna binedispus și, pe deasupra, molipsitor cu starea lui”, a mai precizat Diana.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel