IMAGINI greu de privit. Bărbat din Vaslui, legat cu bandă adezivă de un stâlp. "Da stai frumos la Înviere"

Bărbat din Vaslui, legat cu bandă adezivă de un stâlp / Foto: Captură video BZV
Bărbat din Vaslui, legat cu bandă adezivă de un stâlp / Foto: Captură video BZV

Cinci tineri din Vaslui l-au legat pe un bărbat de un stâlp cu bandă adezivă și au filmat totul.

Caz șocant în Vaslui. Cinci tineri l-au legat pe un bărbat de un stâlp cu bandă adezivă, l-au umilit și au filmat totul, postând ulterior imaginile pe o rețea de socializare. Indivizii au profitat de faptul că bărbatul de 53 de ani era băut și se distrau pe seama lui, în timp ce îl înjurau și batjocoreau, deși acesta îi implora să îl lase în pace În imagini se observă cum  la un moment dat unul dintre cei cinci vrea să îi introducă în gură cu forța o țigară, însă bărbatul se opune. Imaginile video pot fi văzute AICI

"Băi Dănuț da stai frumos la Înviere, că așa e frumos.", spune pe filmare unul dintre tineri.

Polițiștii au deschis un dosar penal

,,În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii vasluieni a fost identificată persoana în cauză, un bărbat în vârstă de 53 de ani din localitatea Plotonești, comuna Dimitrie Cantemir, județul Vaslui. Evenimentul s-ar fi produs în data de 9 august, în intervalul orar 21:00 – 22:00, în zona unui local de alimentație publică din localitate. Totodată au fost identificate persoanele care l-ar fi legat de un stâlp, un grup de 5 tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 25 de ani, din aceeași localitate”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vaslui, după apariția imaginilor în spațiul public.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, urmând a fi stabilite împrejurările în care s-a produs situația sesizată și dispunerea măsurilor legale, scrie Realitatea.net.

O tânără s-a închinat apoi a început să-și bată iubitul, în fața unui club de fițe din Mamaia

Imaginile cu o tânără care și-a luat la bătaie iubitul în fața unui club din Mamaia au ajuns virale pe rețelele de socializare. Curios pentru internauți a fost mai ales faptul că tânăra a ținut neapărat să se închine înainte de a-și bate iubitul. 

În imaginile video apărut în spațiul public femeia poate fi văzută în timp ce își face câteva cruci înainte de a se năpusti asupra iubitului său. Video îl puteți vedea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel