Imagini DNA cu un PDL-ist prins în flagrant-VIDEO

Au fost date publicității imaginile filmate de DNA Timișoara când a fost prins în flagrant Nicolae Ioțcu, la vremea respectivă președintele Consiliului Județean Arad, după ce ar fi primit 10.000 euro pentru unul dintre contractele derulate la spitalul județean.

Imaginile surprind primele secunde ale flagrantului, în care fiind întrebat de procurorul de caz ce a aruncat din mână pe capota mașinii din care tocmai a coborât, Ioțcu a răspuns "un număr de telefon". A evitat să pună mâna pe plicul în care erau cei 10.000 euro, iar când a fost întrebat ce e cu banii a ridicat din umeri și a susținut că nu știe ce e cu el că i-a spus "Cristi" să îl ia. Explicația pentru aruncarea plicului din mână – "m-am speriat". A refuzat să numere banii din plic pe motiv că "nu număr banii că nu am luat niciun ban de la nimeni", iar când polițiștii au vrut să confrunte seriile banilor cu cele din procesul verbal, Ioțcu a susținut că nu vede că nu are ochelarii la el, ci i-a lăsat la serviciu.

Administratorul public al județului Arad, Cristian Dragăn, cel care a colaborat cu DNA a recunoscut că suma de 10.000 de euro era șpagă, scrie Pressalert.

Fostul şef al Consiliului Judeţean Arad, Nicolae Ioţcu, a fost condamnat, în primă instanţă de către magistraţii Tribunalului Timiş, la patru ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă, după ce ar fi cerut bani de la administratorul unei firme pentru atribuirea unui contract.

Imaginile au fost publicate pe criticarad.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel