Imagini de senzație cu Mircea Badea, Mihai Gâdea și Mugur Ciuvică de acum 10 ani

Mihai Gadea - Mircea Badea
Mihai Gadea - Mircea Badea

#10yearschallenge este un hashtag care circulă acum pe rețelele sociale, unde oamenii își pun o poză de acum 10 ani și una din acest an. Mihai Gâdea a intrat în joc. 

În urmă cu zece ani, Mircea Badea era în Piața Victoriei, aproape gol, purtând un șort cu pene, în urma unui pariu cu Emil Boc. Mircea Badea spusese, într-o emisiune la Antena 3, că va ieși în Piața Victoriei doar cu pene la fund dacă Guvernul lui Emil Boc va reuși să finalizeze o autostradă. Emil Boc i-a spus că l-a urmărit și că trebuie să se țină de promisiunea făcută. Emil Boc intervenise la Antena 3, după ce a fost transmisă o imagine cu Emil Boc care stătea pe vârfuri lângă Laura Codruța Kovesi. 

(w670)

În ceea ce-l privește pe Mugur Ciuvică, la acea vreme, fratele lui Traian Băsescu, la ”nervi”, spusese că-i construiește un cavou. 

(w670)

”Vă spun cu toată sinceritatea, au fost niște 10 ani foarte grei, urâți, dar, dacă ar fi s-o iau de la capăt, aș fi exact cu aceiași oameni, m-aș bate pentru aceleași lucruri, poate aș face mai puține greșeli” a spus Mihai Gâdea, la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel