Imagini de groază la Clubul Colectiv. Jurnalist: Așa arată IADUL

FOTO: Bogdan Muzgoci facebook
FOTO: Bogdan Muzgoci facebook

Jurnalistul Costin Ștucan a povestit pe pagina sa de Facebook mărturii cutremurătoare din iadul de la Clubul Colectiv.

"Am mers acolo, dar n-am fost în stare să scot telefonul din buzunar. Am văzut paramedici făcându-i masaj cardiac cu rândul unui tânăr întins inert pe o targă, în timp ce prietena voia să-l aducă înapoi frecându-i disperată palma. Am văzut alți paramedici, și alții pompând mecanic cu palmele în sternul altor tineri care nu se vedeau. Am văzut băieți arși, tremurând în stare de șoc, fete plângând, asistente fugind dezorientate cu pungile de plasmă. Zeci de salvări, zeci de mașini de pompieri.

[citeste si]

N-a fost explozie. Conform celor care apucaseră să iasă, au fost aprinse artificii, iar buretele care antifona peretele clubului a luat foc. O jandarmeriță de 25-26 de ani mărturisea că n-a văzut niciodată așa ceva. Pomenea despre 20 de persoane fără puls.

Probabil așa arată infernul. Plus sunet asurzitor de sirene. Rugați-vă pentru tinerii întinși pe tărgi, în stradă, cu inima oprită. 

PS - Nu am fost în club, slavă Domnului. Am mers pentru a înțelege ce s-a întâmplat
PS2 - bizar, într-adevăr, afișul concertului la care intrarea a fost gratuită. Prima piesă cântată a fost The way we die.

PS3 - 0212069291 e numărul de urgență la care rudele celor prezenți la concert pot suna. Multe victime nu au acte de identitate.

PS4 - detalii pentru cei care vor să doneze sânge https://www.facebook.com/events/1640694776213950/", a scris Costin Ștucan pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel