Imagini de colecție cu prințul Charles la Palatul Elisabeta

Aflat în prima zi a unei noi șederi în România, moștenitorul Coroanei britanice, Prințul Charles, a avut în urmă cu o zi întâlniri cu preşedintele Klaus Iohannis, cu premierul Dacian Cioloș, dar şi o întrevedere privată cu reprezentanţii Casei Regale a României. Evenimentul de la Palatul Elisabeta a fost surprins în mai multe imagini de colecție, publicate ulterior pe romaniaregala.ro, unde, de altfel, se anunță că Familia Regală a României va efectua o vizită în Marea Britanie în cursul acestei veri.

Luni, Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu au primit la Palatul Elisabeta vizita Alteței Sale Regale Principele de Wales. 

Înaltul oaspete a admirat colecția de costume populare aparținând Reginei Maria și Reginei Elena, expusă în Galeria de Artă a Palatului Elisabeta, și a vizitat grădina palatului, pentru a revedea arțarul pe care l-a plantat în mai 2011.

Citește și: Ce a discutat președintele Iohannis cu prințul Charles, la Cotroceni

Altețele Lor Regale au evocat recenta sărbătoare națională de 10 Mai, care a încununat 150 de ani de existență a Casei Regale a României. Principele de Wales a vizitat Salonul Carol I și Elisabeta, precum și Biroul Regelui Mihai I, evocând memoria Reginei-mamă Elena, pe care principele a cunoscut-o încă din copilărie. Moștenitorul Coroanei britanice a transmis Majestăților Lor Regelui Mihai și Reginei Ana cele mai calde urări de sănătate.

Principele de Wales s-a întâlnit, de asemenea, cu Altețele Lor Regale Principesa Muna al-Hussein, aflată în vizită în România, și Principesa Maria.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel