Imagini de colecție cu Barack Obama, realizate de Pete Souza

În timp ce Barack Obama se află pe ultima sută de metri a celui de-al doilea mandat al său la Casa Albă, Pete Souza, fotograful oficial al președintelui a publicat o selecție a celor aproape 2 milioane de fotografii cu cel mai puternic om al planetei pe care le-a realizat de-a lungul anilor, conform site-ului occupydemocrats.com, scrie Agerpres.

Fotografiile realizate de Souza dezvăluie microcosmosul președintelui Obama, atât ca om obișnuit dar și ca lider al lumii libere, surprinzând deopotrivă momente pline de candoare și situații banale, dar și momente cu o puternică încărcătură emoțională care ne deschid o fereastră spre viața soțului și tatălui Obama, fără poleiala funcției, dezvăluind imaginea unui om autentic și plin de compasiune.

[citeste si]

Pete Souza este directorul Biroului foto de la Casa Albă. Tot el a fost și fotograful oficial al președintelui Ronald Reagan. În iulie 2008, Souza a publicat cartea "The Rise of Barack Obama" în care sunt incluse fotografii în exclusivitate din perioada în care viitorul președinte american era senator. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel