Imagini Colectiv - Elena Cristian: Mi-am dorit să mă înșel. Știu că se vor supăra pe mine

Noile imagini de la tragedia de la Colectiv, de acum patru ani, au stârnit diverse reacții în spațiul public, subiectul fiind intens dezbătut de mass media.

Elena Cristian, redactor-șef la DC BUSINESS, invitată în platourile Realității Tv, și-a exprimat neîncrederea în privința anchetei care durează de prea mult timp, precizând că nu crede că apariția acestor imagini nu este rezultatul unei anchete de presă:

”Mă gândesc cât de mult îi doare pe rudele acelor oameni, cât îi doare, dincolo de pierderile suferite, faptul că nu se întâmplă nimic. Eu am spus de la început: nu cred că se va face lumină, bazându-me pe alte cazuri, sigur, nu la fel de grave, dar bazându-mă pe cazuri în care din care nu am aflat niciodată nimic. Dar mi-am dorit să ma înșel”, a spus Elena Cristian.

Mai multe semne de întrebare

”Din păcate, vorbim, pe de o parte de ceea ce s-a întâmplat în Colectiv și ceea ce s-a întâmplat după, dar și ceea ce s-a schimbat după acest caz Colectiv. Ce au făcut instituțiile statului ca aceste lucruri să nu se mai întâmple? Nimic. Absolut nimic. Iar peste toată această nebunie - și-i cred pe acei oameni care nu au nicio speranță că se va afla adevărul, în legătură cu ceea ce s-a întâmplat în noaptea de 30 Octombrie 2014 - apare așa, fix la patru ani de la momentul respectiv, în plină campanie electorală, un filmuleț. Pe care cineva l-a avut în sertar, dar care ridică și mai multe semne de întrebare, plus că seamănă tot mai multă revoltă în societate”, a mai precizat jurnalista.

Filmul nu a apărut întâmplător

”Te revoltă că acest filmuleț nu a ajuns din prima la anchetatori, te revoltă că apare "întâmplător" după patru ani, te revoltă mai mult faptul... că mă revoltă! Îl apreciez pe Raed Arafat pentru ceea ce a făcut, dar să vii să spui că nu vrei să vorbești că e campanie electorală mi se pare un pic aiurea. Sunt zeci de familii care simt că se ascunde ceva. Cred că acest filmuleț nu a apărut întâmplător, eu așa simt, că sunt niște răfuieli pe care familiile victimelor nu le înțeleg. Acest filmuleț nu a fost descoperit jurnalistic, știu că se vor supăra pe mine și că mă vor face în toate felurile, dar, nu, aceste filme nu apar în mod jurnalistic", a mai explicat Elena Cristian, la Realitatea Tv, vineri seara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel