Imagini- Antena 3, DNA, Sevil Shhaideh. Maria Vasii, explicații expert

Ministrul Dezvoltării Regionale, Sevil Shhaideh, a văzut la DNA, o înregistrare de la Antena 3 cu avocata Maria Vasii care vorbea despre incompatibilitatea în care se află un expert. 

Avocata Maria Vasii face declarații de ultimă oră la Antena 3 în acest sens. 

”Ni s-a adus la cunoştinţă posibilitatea de a recuza un expert” a spus Sevil Shhaideh la ieșirea de la DNA. Potrivit informațiilor transmise de către jurnalista Adina Anghelescu, vicepremierului Sevil Shhaideh i s-a pus o înregistrare cu avocata Maria Vasii de la Antena 3 în care aceasta vorbea despre un expert.

Maria Vasii a dezvăluit că un expert independent cu care lucra DNA este din martie angajat al instituției, respectiv Ana Maria Daniela Barbu. Maria Vasii a subliniat că ”pe lângă acest aspect, în mai multe dosare importante, doamna Barbu avea calitate de expert consilier în procese penale importante pentru DNA. Aceste împrejurări sunt convinsă că erau cunoscute de DNA și noi așteptam momentul procesual al camerei preliminarii pentru a arăta lipsa de obiectivitate a celui care avea cel mai important rol în comisia de efectuare a expertizei. Astăzi au fost chemați toți inculpații pentru a-i întreba dacă înțeleg să o recuze, la rândul lor, pe această doamnă. Noi nu am recuzat în proces până-n acest moment, vom depune și noi mâine acestă recuzare (Maria Vasii fiind avocata unui acuzat în acest proces)”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel