Imaginea zilei și povestea din spatele ei

Se spune că o imagine face cât o mie de cuvinte. Însă povestea din spatele imaginii reușește să înduioșeze suflete, să atragă oameni care întind o mână de ajutor. Imaginea de astăzi este una care transmite speranță, iubire, ajutor. 

Pagina de socializare Facebook a ajuns să fie una în are apar grupuri prin care sunt ajutați oamenii sau animalele. Imaginile și mesajele ajung la un număr ridicat de oameni prin distribuirea lor. Așa se întâmplă și cu imaginea în care apare un om al străzii alături de câinele său, un maidanez paralizat. Fotografia a fost postată pe pagina "Am adoptat un maidanez" și a fost distribuită de 870 de ori.

Iată și povestea din spatele ei:

De cateva ore, de cand am facut poza cu telefonul, ma gandesc cum sa scriu povestea asta? Ce poti sa spui mai intai? Un om al strazii plimba de sfoara un catel paralizat imobilizat intr-un carucior cu rotile!!! Il cheama Bursuc. Si are 5 luni. Si o pofta de viata ireala! Ce carucior!? E o nebunie! De cand se stie, traiesc amandoi. De fapt toti 3, pentru ca Bursuc nu e singur la parinti. Mai e si Vulpoi, un catel pitic si calin. E jumatatea calma a perechii Bursuc - Vulpoi. Tatal lor stie ca isi va petrece iarna sub cerul liber. Nu va fi prima data si, in plus, are "o gaura" unde il "lasa sa intre". Singura lui teama, pentru care a trebuit sa ii promit astazi ca voi face tot ce pot - este sa nu ramana Bursuc in strada iarna asta. De la 3 suflete MINUNATE - adoptati-l pe Bursuc!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel