Imaginea pe care Hitler a interzis-o

hitler
hitler

Adolf Hitler a fost foarte selectiv în ceea ce priveşte apariţiile în public şi pozele care se publicau cu el. Fotografiile cu el valorau sume foarte mari de bani înainte ca acesta să preia puterea în Germania, a dezvăluit în cartea sa fotograful dictatorului nazist, Heinrich Hoffmann.

Fotografiile cu el valorau sume foarte mari de bani înainte ca acesta să preia puterea în Germania, a dezvăluit în cartea sa fotograful dictatorului nazist, Heinrich Hoffmann.

Una dintre numeroasele poze pe care i le-a făcut Heinrich Hoffman, care se bucura de simpatia celui care avea să conducă Germania între 1933 şi 1945, a fost interzisă de Hitler pentru că l-ar fi înfăţişat pe acesta într-o ipostază "sub demnitatea umană", scrie Daily Mail.

 

Heinrich Hoffmann, care a devenit cunoscut pentru fotografiile cu Hitler şi cu Partidul Nazist, se considera un prieten al dictatorului. El este cel care i-a prezentat-o pe Eva Braun lui Hitler, partenera de viaţă a dictatorului pentru o perioadă îndelungată şi soţia sa timp de o zi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel