Imagine macabră! Ce a rămas în urma Regelui imobiliarelor

Nae Nicolae, bărbatul care a murit după ce mașina în care se afla a fost lovită de un tren personal, la ieșirea din Capitală spre Pipera, trăia pe un teanc de bani, potrivit declarației sale de avere. O imagine macabră arată ce a rămas în urma lui. 

Nae Nicolae era patronul echipei de fotbal FC Ștefănești și era supranumit "Regele imobiliarelor" din Ilfov. El era nașul de cununie al manelistului Adi Minune și era apropiat al lui Gigi Becali. Cu cel din urmă, Nae Nicolae a jucat table și a pierdut milioane de euro.

O imagine, suprinsă de către cei de la WOWbiz, arată ce a rămas în urma "Regelui imobiliarelor". Bărbatul, aruncat din mașină în urma impactului, zăcea într-o baltă de sânge între șinele de cale ferată. O imagine macabră se conturează. În urma afaceristului au rămas... banii, care au fost numărați bancnotă cu bancnotă de către medicii legiști. 400 de euro avea în buzunar. Medicii îl controlaseră în buzunare pentru a duce la probe tot ce era asupra bărbatului.

Afaceristul din Pipera avea o adevărată avere la el în momentul în care s-a produs accidentul. El avea, pe lângă cei 400 de euro din buzunar, peste 2000 de euro și 20.000 de lei, potrivit Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel