Urmărește emisiunea live


Ilie Sârbu, atac dur la contestatarii din PSD

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, îi dă o replică dură lui Șerban Nicolae, despre care susţine că, înainte să devină un contestatar, venea la el să-i ceară funcţii.

"Facem o analiză să vedem de ce s-a întors rezultatul în turul II, un rezultat pe care nu-l estima nimeni. Nu-mi dau seama unde s-a greşit. S-ar putea ca fitilul să fi fost în Diaspora. Pot fi şi alte cauze interne. E greu să faci aprecieri când au fost 10 procente în faţă. Nu putem să ne apucăm noi acum să dam jos pe unul şi pe altul că nu ne plac ochii lor.

Citește și: Șerban Nicolae cere demisia lui Ilie Sârbu și a lui Ioan Rus

Eu îl invit pe Şerban Nicolae să facă lucrul acesta la Timişoara, la o şedinţă cu primarii şi liderii de acolo. Dar în 10 ani nu şi-a dat seama domnul Nicolae că nu suntem social-democrati? Când venea la mine să mă roage să-i dau anumite funcţii nu a zis ca nu sunt social-democrat. Trebuia să zică: 'Tu nu este social-democrat'. Stăm noi să ne decontăm micile noastre neînţelegeri sau insatisfacţii. El ştie ce am făcut eu în Timiş? Ce am făcut ştiu primarii, organizaţiile, presa din Timiş. Nu am stat în casă cum a stat domnul Nicolae", a declarat Ilie Sârbu.

Citește și: Boc, atac la Șerban Nicolae: Lingeai ușile să intri în Guvern

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel