Boc, atac la Șerban Nicolae: Lingeai ușile să intri în Guvern

boc
boc

Fostul premier, Emil Boc, a avut o altercația cu senatorul PSD, Șerban Nicolae, într-o intervenție telefonică la RTV. Boc i-a amintit  de vremea când actualul senator "lingea ușile și clanţele" de la Palatul Victoria pentru a ajunge secretar de stat în primul guvern pe care Boc l-a condus.

boc

Disputa a fost provocată de către deputatul PNL Dominic Gerea care, prezent în studioul România TV, a ironizat o afirmaţie a lui Emil Boc, ce intervenise telefonic în emisiune.

 "Ne-aţi lipsit în perioada asta. Păcat că v-am pierdut din Parlament", a spus Gerea ironic.

 Reacţia lui Boc a fost una surprinzător de dură, invitându-l pe liberal să lase "şmechereala de Dâmboviţa".

 Ca bucureştean neaoş, senatorul PSD Şerban Nicolae s-a autosesizat. "Lăsaţi-o cu şmecheria de Dâmboviţa. Dumneavoastră aţi venit de la Cluj, eu nu am spus că aţi venit de sub dealul Feleacului şi că oamenii sunt acolo nu ştiu cum (...) Mă simt jignit. Dumneavoastră v-aţi dat mare la Bucureşti unde aţi fost numit, nu v-a adus cine ştie ce val popular. De ce nu staţi dumneavoastră acolo unde sunteţi aşa de bun şi priceput şi să ne lăsaţi în pace?", s-a răţoit social-democratul.

 "De ce aţi acceptat să faceţi parte din guvernul pe care l-am condus, dacă eşti aşa şmecher? Să mă laşi cu poveştile astea. M-am săturat de şmecherii de astea", a spus Emil Boc.

Şerban Nicolae a continuat discuţia în acelaşi hal. "Dâmboviţa trece prin Bucureştiul în care aţi venit ca să vă daţi cu bărcuţa, dar n-aţi rămas în istorie. Aţi fost un prim-ministru odios", a afirmat senatorul, precizând că a acceptat să preia şefia Departamentului Schengen în Ministerul de Interne pentru că pedeliştii habar nu aveau de chestiuni de genul acestora.

 Însă Boc a avut resurse să ducă nivelul discuţiei şi mai jos. "Nu pot să vă tolerez nesimţirea (...) Lingeai uşile şi clanţele de la Palatul Victoria ca să intri în guvern. Lingeai clanţele de la mine la cabinet", a vituperat fostul prim-ministru.

 Pesedistul a răspuns în acelaşi registru făcând referiri la înălţimea insuficientă a lui Emil Boc pentru a ajunge la clanţele uşilor şi la oul primit în cap de fostul premier de la tatăl său în timpul unei vizite făcute de Paşti la casa părintească.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel