Ilie Năstase, scandal cu Poliția noaptea trecută - update

Ilie Năstase, oprit de Poliție noaptea trecută
Ilie Năstase, oprit de Poliție noaptea trecută

Ilie Năstase a fost implicat într-un scandal cu Poliția.

Ilie Năstase, noaptea trecută, în jurul orei 4.45, întorcându-se de la un restaurant, a fost oprit în trafic pentru un control de rutină pe Șoseaua Nordului, lângă Ambasada Chinei. Acesta ar fi refuzat să se legitimeze și să sufle în etilotest, potrivit Antena 3. Ulterior, Ilie Năstase a fost luat de polițiști și dus la INML, însă acolo a refuzat recoltarea de probe biologice.

Update 1: În urmă cu puțin timp, fostul tenismen a plecat de la secția de Poliție Udriște, unde a fost audiat până în jurul orei 7.00. I s-ar fi întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice și pentru refuz de recoltare mostre biologice.

Update 2: Comunicatul Poliției: "În jurul orei 4.45, pe Şos Nordului, zona ambasada Chinei, poliţiştii Brigăzii Rutiere au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 72 de ani. Întrucât acesta se afla într-o vizibilă stare de ebrietate, i s-a solicitat să fie testat cu aparatul alcooltest, moment în care a devenit recalcitrant, a adresat injurii poliţiştilor, motiv pentru care a fost încătuşat şi condus la sediul INML pentru recoltare de mostre biologice.

Bărbatul a refuzat să-i fie recoltate mostre biologice şi a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere unde i-a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru refuz de recoltare mostre biologice."

UPDATE 3: Conform Antena 3, ar fi primit o amendă de 1.000 de lei pentru injurii aduse oamenilor legii.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel