EXCLUSIV  Ilie Năstase, întâmplare în Dubai: Îmi tremură picioarele - video

Fostul mare tenismen Ilie Năstase, primul număr 1 din istoria clasamentului ATP, a povestit în studioul DC News, una dintre cele mai amuzante întâmplări din cariera sa. Întâmplarea a avut loc în Dubai, la un turneu invitaţional, iar ce a făcut cel poreclit Nasty acolo i-a adus o interdicţie de intrare în ţară timp de 10 ani. 

"Am o poveste din Dubai, şi acum când îmi aduc aminte îmi tremură picioarele. Era un turneu de invitaţie, nimic cunoscut, era organizat de nişte americani şi fiind diferenţa de oră faţă de SUA, trebuia să jucăm dimineaţă, când e căldura infernală. Jucam cu un polonez în finală. Am ajuns în setul trei, după vreo două ore, era şi un premiu mare. La un moment dat alunec şi mi se rupe talpa de la adidas. Aveam un prieten, Bambino, l-am trimis la vestiare că era cineva acolo şi i-am zis să îi spună ăluia să îmi dea şi mie nişte tenişi, numărul 44, sau dacă nu să mi-i lipească pe ăia cu scoci. Ăla  nu înţelegea, nici italiană nu vorbea bine, darămite engleză. A tot trecut timpul, 10-15 minute. În momentul următor, stăteam pe scaun şi se scoală unul, cum era acolo tribuna prezidenţială şi îmi face semn,. Eu cum eram nebun, i-am arătat degetul. Era ăsta, cum îl cheamă, care a venit la putere acum, anul trecut. M-am dus în vestiar şi mă sună ambasadorul din Kuweit.Şi i-am explicat că toţi sunt îmbrăcaţi la fel aici şi asta este, i-am arătat degetul. La care el îmi zice că am încurcat-o rău, că a doua zi nu mai pot să plec, trebuie să scriu o scrisoare de scuze în engleză, că nu am ştiut cine e, şi să o duc la palat. În fine, au trecut anii, şi după vreo zece ani aşa mă invită un prieten să joc un demonstrativ acolo. După o săptămână îmi zice că nu mai am voie să merg la turneu, că eram pe lista neagră acolo. Norocul meu că ăsta care mă invitase era prieten cu ministrul de interne de acolo. Şi i-au zis că mă lasă să vin, dar îmi bandajează mâinile", a povestit Ilie Năstase. 

Ilie Năstase este candidat la alegerile europarlamentare din 26 mai pe listele UNPR, alături de un alt nume mare al sportului românesc, Anghel Iordănescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel