Ilie Năstase, gest admirabil în fața gloriilor tenisului - VIDEO

nastase in genunchi
nastase in genunchi

Cel mai mare tenisman român din istorie, Ilie Năstase, a participat la un eveniment organizat la New York pentru celebrarea celor 40 de ani trecuți de la înființarea clasamentului mondial ATP. În prezența altor jucători, foști lideri mondiali și ei, Năstase a îngenuncheat în fața campionilor generației actuale, Rafael Nadal, Novak Djokovic și Roger Federer.

Spaniolul, elvețianul și sârbul au fost chemați din rândul spectatorilor pentru a împărți scena cu foștii lideri ATP. Când au ajuns în dreptul lui Năstase, românul a îngenuncheat în fața fiecăruia în semn de respect, chiar dacă bucureșteanul are o vârstă considerabil mai înaintată decât cei trei.

La evenimentul numit ”No. 1 Celebration” au fost prezenţi, alături de Ilie Năstase, John Newcombe, Jimmy Connors, Bjorn Borg, John McEnroe, Ivan Lendl, Mats Wilander, Stefan Edberg, Jim Courier, Marcelo Rios, Carlos Moya, Yevgeny Kafelnikov, Gustavo Kuerten, Lleyton Hewitt, Juan Carlos Ferrero, Andy Roddick, Roger Federer, Rafael Nadal şi Novak Djokovici, notează Mediafax.

Românul a fost primul chemat pe scenă la evenimentul organiza de ATP pentru a marca împlinirea a 40 de ani de la înființarea ierarhiei mondiale.

Ilie Năstase a fost unul dintre cei mai buni jucători ai anilor 70 și primul lider de clasament ATP din istorie. Năstase a fost numărul 1 mondial din august 1973 și până în iunie 1974. El face parte din grupul select al jucătorilor care au câștigat peste 100 de titluri ATP în întreaga carieră.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel