Ilie Năstase, dosar penal. Dumitru Coarnă: Cu regret o spun pentru domnul Năstase...

Ilie Năstase, dosar penal. Dumitru Coarnă: Cu regret o spun pentru domnul Năstase...
Ilie Năstase, dosar penal. Dumitru Coarnă: Cu regret o spun pentru domnul Năstase...

Ilie Năstase a fost prins în această dimineață, în jurul orei 4:45, pe Șoseaua Nordului, lângă Ambasada Chinei, în urma unui filtru al polițiștilor. Dumitru Coarnă a comentat acest subiect la România TV.

Fostul sportiv dădea semne vizibile că ar fi consumat alcool, iar când polițiștii i-au cerut să-i fie recoltate probe biologice Ilie Năstase a refuzat. Acesta a fost dus la INML. Ulterior, polițiștii l-au dus la sediul Brigăzii Rutiere și au întocmit dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice dar și pentru refuzul de recoltare a probelor biologice.

Ce a spus Coarnă

Dumitru Coarnă a declarat, vineri, 25 mai, la România TV: "Întotdeauna cel care comite o contravenție, o infracțiune spune că vinovată e Poliția. Și în această speță, cu regret o spun pentru domnul Năstase, dacă dumnealui nu consuma alcool și respecta regulile, nu se întâmpla absolut nimic. (...) De ce a refuzat mostra biologică de la INML? (...) Polițiștii au respectat legea, procedurile, au aplicat corect tot ceea ce înseamnă protecție rutieră. Gândiți-vă că sunt foarte multe accidente rutiere având cauza consumul de alcool"..

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel