Ilie Balaci, înmormântare. Victor Ciutacu: Mi s-a prăbușit în brațe! M-a salvat Olguța Vasilescu

Ilie Balaci a trăit ca un EROU și a plecat ca un ZEU. Cuvintele îi aparțin lui Victor Ciutacu, care, vizibil emoționat, a povestit la România TV momentele grele pe care le-a trăit la înmormântarea marelui fotbalist.

„Soția lui Ilie a ținut – și acum pot să o spun – ca România TV să fie singurul post care să transmită în direct ambele slujbe: cea de pe stadion și cea din biserică. Mă bucur că telespectatorii au putut să vadă imaginile", și-a început astfel intervenția de la România TV, Victor Ciutacu.

„Am fost prieteni. Mi-e greu. (...) Am crezut că-mi dau sufletul! Hagi, Popescu, Răducioiu, toți componenții Craiovei Maxima. Habar nu aveam că mă cunosc mulți dintre ei. Eu sunt empatic ca o bordură, de regulă. De data aceasta, mi-e greu să mă abțin... A fost copleșitor. Băteau clopotele, a ieșit în aplauze, în strigătele galeriei. I se scanda numele ca pe vremuri. Studenții de la Universitate s-au aliniat pe trotuar și au plecat capetele pentru ca ulterior să îl aplaude. (...) A trăit ca un EROU, a plecat ca un ZEU. Când am ajuns, era o mare de oameni", a mai spus Victor Ciutacu.

„Fata lui Ilie mi s-a prăbușit în brațe, pur și simplu!”

„Fata lui Ilie, Lorena, mi s-a prăbușit în brațe, pur și simplu! Nu știam ce să zic... M-a salvat Olguța Vasilescu și îi mulțumesc. Olguța s-a dovedit a fi acolo, alături de familie, mai puternică decât un bărbat. Dar, când am ieșit împreună din stadion, a bufnit într-un plâns nebun. Și m-a rugat să o las zece minute să-și revină", a povestit Victor Ciutacu.

Ilie Balaci a murit duminică dimineață, la vârsta de 62 de ani. Marele fotbalist al Universității Craiova a fost înmormântat marți, 23 octombrie, la Cimitirul Sineasca din Craiova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel