Ileana Ciuculete a murit. Gheorghe Turda: O regret foarte tare

Artista Ileana Ciuculete a murit la 59 de ani, astăzi, din cauza unei ciroze. 

”Ileana Ciuculete a fost o femeie extraordinară, o foarte bună colegă şi o femeie săritoare, întotdeauna ajuta tinerii interpreţi de muzică populară care se lansau în vremurile actuale. Păcat că prea devreme s-a dus dintre noi. Încă mai avea multe lucruri de spus în folclor, în muzica pe care o promova ea şi era foarte iubită de toţi ascultătorii şi telespectatorii. O regret foarte tare fiindcă am avut o relaţie de prietenie foarte bună cu ea şi familia ei. A fost o foarte mare cântăreaţă”, a declarat Gheorghe Turda pentru Agerpres. 

El a spus că a cunoscut-o pe regretata artistă în perioada când era solistă a Ansamblului 'Danubius' de la Turnu Severin şi că au păstrat, de-a lungul timpului, "o prietenie sinceră".

”Ne cunoaştem cam de prin anii '74-'75, de când ea era solista Ansamblului 'Danubius' de la Turnu Severin. Era cu primul ei soţ, cu Valeriu Sfetcu. Am legat o prietenie sinceră, ca tineri artişti din vremea aceea, şi vreau să vă spun că am întreţinut o relaţie sinceră între două familii de artişti, a ei şi a mea. Întotdeauna când mergeam în zonă, eram invitaţii ei la masă. După aceea, lucrurile au luat o întorsătură, a divorţat de primul ei soţ, s-a căsătorit cu Cornel şi a avut o căsnicie foarte fericită cu un om deosebit care a şi ajutat-o în carieră”, a spus Gheorghe Turda.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel