Ileana Ciuculete a murit. Gheorghe Turda: O regret foarte tare

Artista Ileana Ciuculete a murit la 59 de ani, astăzi, din cauza unei ciroze. 

”Ileana Ciuculete a fost o femeie extraordinară, o foarte bună colegă şi o femeie săritoare, întotdeauna ajuta tinerii interpreţi de muzică populară care se lansau în vremurile actuale. Păcat că prea devreme s-a dus dintre noi. Încă mai avea multe lucruri de spus în folclor, în muzica pe care o promova ea şi era foarte iubită de toţi ascultătorii şi telespectatorii. O regret foarte tare fiindcă am avut o relaţie de prietenie foarte bună cu ea şi familia ei. A fost o foarte mare cântăreaţă”, a declarat Gheorghe Turda pentru Agerpres. 

El a spus că a cunoscut-o pe regretata artistă în perioada când era solistă a Ansamblului 'Danubius' de la Turnu Severin şi că au păstrat, de-a lungul timpului, "o prietenie sinceră".

”Ne cunoaştem cam de prin anii '74-'75, de când ea era solista Ansamblului 'Danubius' de la Turnu Severin. Era cu primul ei soţ, cu Valeriu Sfetcu. Am legat o prietenie sinceră, ca tineri artişti din vremea aceea, şi vreau să vă spun că am întreţinut o relaţie sinceră între două familii de artişti, a ei şi a mea. Întotdeauna când mergeam în zonă, eram invitaţii ei la masă. După aceea, lucrurile au luat o întorsătură, a divorţat de primul ei soţ, s-a căsătorit cu Cornel şi a avut o căsnicie foarte fericită cu un om deosebit care a şi ajutat-o în carieră”, a spus Gheorghe Turda.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel