Ilan Laufer, vicepreședinte CNMR pentru relația cu SUA

Coaliția Națională pentru Modernizarea României (CNMR) își consolidează reprezentarea externă. Ilan Laufer a fost numit în funcția de vicepreședinte pentru relația cu SUA. 

”CNMR acordă o atenție sporită parteneriatelor strategice pe care România le are cu țări care sunt principalii parteneri comerciali sau de securitate. Astfel, CNMR, în calitate de organizație reprezentativă a societății românești la nivelul tuturor sectoarelor vieții sociale, va nominaliza o personalitate cu greutate pentru relația cu fiecare țară parteneră. SUA este partenerul cu care CNMR are relații privilegiate la nivel academic, politic, civic și economic. Astfel, nominalizarea domnului Ilan Laufer, fost ministru pentru mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat, va viza sprijinirea statului român în demersurile sale de consolidare a parteneriatului strategic cu SUA, o atenție deosebită urmând a fi acordată creșterii oportunităților economice dintre România și SUA.” anunță CNMR. 

"În calitatea sa de Coordonator al Programului Smart Start USA, Ilan Laufer se identifică deja ca un om cu soluții și cu susținere reală, concretă pentru mediul de afaceri românesc. CNMR susține total programul de 500 milioane de dolari Smart Start USA și încurajăm întregul mediu de afaceri românesc să profite de această șansă creată de Ilan și partenerii acestui program. Am toată încrederea că Ilan va reuși să dinamizeze relația României cu SUA și va beneficia de întregul meu sprijin. Smart Start USA este o dovadă vie că SE POATE atunci când există voință și un om hotărât să construiască", a declarat președintele CNMR, Alexandru Cumpănașu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel