Ilan Laufer și Alex Coita își fac partid! Anunțul făcut de Ziua Națională

Laufer
Laufer

Fostul ministru Ilan Laufer anunță pe Facebook că își face partid, împreună cu analistul Alex Coita.

Mai jos redăm mesajul integral postat de Ilan Laufer pe Facebook:

"La multi ani Romania!
Dragi prieteni, dragi romani, dragi patrioti!

Cu prilejul zilei nationale ,care semnifica cel mai important moment din istoria moderna a Romaniei, dar si un simbol national al curajului, vointei, determinarii, puterii de sacrificiu si al dragostei de tara, transmit un mesaj tuturor romanilor care cred in viitorul tarii noastre si al bogatiei poporului roman, care sunt dezamagiti si satui de minciuna, de manipulare, de ipocrizie,de lozinci ieftine, de lipsa viziunii si de lipsa unui proiect de tara.

Pentru ca #mieimipasa si cred cu tarie ca a sosit momentul sa reaprindem flacara speranței în România, am decis sa fondez o noua miscare politica / un Start-Up care se adresează tuturor romanilor care vor să ofere un viitor mai bun acestei tari.

Ma adresez tuturor romanilor care nu au incetat sa creada in Romania, voi puteti reda acestei tari locul pe care il merita, atat la nivel european cat si la nivel global . Proiectul se adresează tuturor, oamenilor noi și vechi, indiferent de apartenența politică, cât timp ni se alătură cu inima curata.

Sa punem capat dezbinarii și sa ne UNIM în jurul idealului unei țari puternice, respectate și prospere în care sa domneasca dreptatea!
Sa avem curajul sa scriem o noua pagina din istoria acestei țari și sa înlocuim sloganurile cu PROIECTE!
Sa ne recaștigam IDENTITATEA NAȚIONALĂ și sa îmbrățisam simbolurile și valorile care sunt piatra de temelie a Romaniei de azi!
Sa deschidem porțile tarii pentru milioanele de oameni, la fel de ROMÂNI ca noi, pe care greutațile vieții i-au împins pe greul drum al strainatații!
Sa reconstruim CAPITALUL AUTOHTON și sa scriem un nou contract național cu INVESTITORII STRĂINI, care să ne aducă și nouă și lor beneficii mai mari!
Sa respingem izolarea internaționala și să călcăm apăsat, cu fruntea sus, ALĂTURI de partenerii Romaniei și nu în urma lor!
Sa transformam țara noastra într-un LIDER REGIONAL și un actor important în Europa și în lume!

Va chem să veniți alături de noi pentru a da un RESTART acestei țari și de a reporni motoarele României noastre!
În zilele următoare vor urma mai multe detalii privind proiectul politic pe care îl lansăm astăzi. Până atunci, vă rog să ne unim cu toții și să strigăm din toate piepturile LA MULȚI ANI, ROMÂNIA! LA MULȚI ANI, ROMÂNI!".

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24