IGRP: Polițiștii, acțiune în forță. 98 de dosare penale. Cifre imense pentru bunurile confiscate

Polițiști
Polițiști

Inspectoratul General al Poliției Române a transmis că polițiștii de la transporturi au indisponibilizat bunuri în valoare de peste 170.000 de lei și au făcut 98 de dosare penale.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române, poliţiştii au întocmit 98 de dosare penale, au depistat în flagrant delict 53 de persoane şi au efectuat 20 de percheziţii domiciliare în dosarele penale avute în lucru, fiind indisponibilizate bunuri în valoare de peste 170.000 de lei. 

De asemenea, pentru neregulile depistate în urma controalelor pe linia comerţului ilegal, a siguranţei transporturilor pe apă, a braconajului piscicol şi a contrabandei, au fost aplicate 103 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 58.000 de lei, şi au fost confiscate bunuri în valoare de peste 17.000 de lei. Ca măsuri complementare, au fost indisponibilizate instrumente ilegale de pescuit, ţigarete, cereale şi lemne. 

În 23 de situaţii, poliţiştii au intervenit pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice şi pentru ajutarea persoanelor aflate în dificultate, cum ar fi accidente sau incidente la calea ferată, întârzieri de trenuri de călători şi aeronave, precum şi evenimente cultural - artistice. 

Totodată, în urma acţiunilor, poliţiştii au depistat nouă urmăriţi la nivel naţional, precum şi patru minori lipsiţi de supraveghere, care au fost predaţi familiilor sau internaţi în centre de plasament. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel