Intervenție IGPR. Peste 6.000 de sancțiuni într-o zi

În urma intervenției de marți a polițiștilor, au fost aplicate mai bine de peste 6.000 de sancțiuni contravenționale.

Poliţiştii au intervenit, marţi, la peste 2.100 de evenimente şi au aplicat peste 6.000 de sancţiuni contravenţionale, în cadrul acţiunilor desfăşurate pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi liniştii publice.

"La data de 28 noiembrie, 11.041 de poliţişti au acţionat, în toată ţara, pentru prevenirea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice. În urma activităţilor, au fost constatate 703 infracţiuni, dintre care 136 au fost constatate în flagrant delict", informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) transmis miercuri Agerpres.

Au fost depistate 21 de persoane urmărite naţional sau internaţional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 43 de măsuri preventive.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 6.161 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 1.670.082 de lei şi au fost confiscate bunuri în valoare de 23.176 de lei.

"În cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţişti în domeniul siguranţei rutiere şi pentru salvarea de vieţi, au fost constatate 99 de infracţiuni la regimul rutier", se arată în comunicat.

[citeste si]

Potrivit IGPR, au fost reţinute 324 de permise de conducere şi au fost retrase 85 de certificate de înmatriculare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel