IGPR: Hayssam, într-un centru de arest. Stroe: E la Poliția Capitalei

omar-hayssam
omar-hayssam

Omar Hayssam  a primit trei pedepse cu executare. Un comunicat IGPR precizează că teroristul numărul 1 a fost dus într-un centru de arest. Radu Stroe a spus că este la Poliția Capitalei. Ministrul de Interne a adăugat că nu poate da amănunte pentru că nu le cunoaște. 

"Omar Hayssam se află în custodia Poliţiei Române. Acesta a fost introdus într-un Centru de Reţinere şi Arest Preventiv al Poliţiei Române pe baza celor trei mandate de executare a pedepsei cu închisoare emise pe numele său", se arată într-un comunicat al Inspectoratului General al Poliției Române.

Trei pedepse cu executare

Potrivit aceluiași comunicat, Omar Hayssam a fost condamnat, la 29 iunie 2010, de către magistraţii Curţii de Apel Bucureşti, la trei ani de închisoare pentru bancrută frauduloasă. În 30 octombrie 2012 a fost emis pe numele acestuia, de către Curtea de Apel Oradea, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea prin care a fost condamnat la 20 de ani închisoare pentru acte de terorism. La 23 noiembrie 2012, Omar Hayssam a fost condamnat de Tribunalul Bucureşti la 16 ani închisoare pentru înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave şi asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni.

La cele trei dosare și pedepse cu executare se mai adaugă și doi ani pentru trecerea frauduloasă a graniței. Omar Hayssam va executa pedeapsa cea mai mare, cea de 20 de ani de închisoare. În plus, pe numele teroristului numărul 1 mai este un dosar. El este acuzat de trafic de arme, potrivit Antena 3.

Fără amănunte. Omar, la Poliția Capitalei

Radu Stroe a spus, la Antena 3, că Omar Hayssam este încă în arestul Poliției Capitalei. Alte voci au spus că nu s-ar afla la Poliția Capitalei. În urma acestei afirmații, ministrul de Interne a spus că "De azi de dimineață poate a fost mutat". El a precizat că nu cunoaște ora la care a fost adus. A mai adăugat "Nu vă pot da niciun fel de amănunte. Nu le cunosc".

În cursul dimineții, Omar Hayssam a fost predat Poliției Române. La ora 6.40, "teroristul numărul 1" al României a fost adus în țară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel