IGPR: Comisarul Christian Ciocan nu a fost suspendat din funcție

Christian-Ciocan
Christian-Ciocan

Comisarul-șef Christian Ciocan, șeful Biroului Informarea Presei din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române și purtătorul de cuvânt al instituției, nu a fost suspendat din funcție, potrivit unui comunicat al Poliției Române.

"Având în vedere ştirea prezentată pe postul de televiziune B1TV, potrivit căreia comisarul - şef de poliţie Christian Ciocan a fost suspendat din funcţie, Centrul de Informare şi Relaţii Publice al Poliţiei Române este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

Comisarul-şef de poliţie Christian Ciocan este şeful Biroului Informarea Presei din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi purtătorul de cuvânt al acestei instituţii.

Ofiţerul nu a fost vreodată şi nu este suspendat din funcţia publică pe care o deţine.

Comisarul-şef Christian Ciocan lucrează în Poliţie de peste 21 de ani şi nu a fost niciodată sancţionat", conchide comunicatul remis miercuri de IGPR.

Scandalul a fost declanșat după ce o jurnalistă de televiziune din Bucureşti l-a acuzat pe comisarul Ciocan de hărţuire sexuală. În plângerea depusă, tânăra susţine că Ciocan i-ar fi făcut avansuri şi că i-ar fi trimis noaptea SMS-uri cu „conţinut nepotrivit".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel