Igor Dodon, ironizat de internauții moldoveni

Discursul preşedintelui Igor Dodon a fost ironizat de moldoveni. Internauţii au postat mai multe imagini cu momente când își acoperă televizoarele în timp ce liderul de la Chișinău vorbește.

Igor Dodon a ţinut tradiționalul discurs cu ocazia venirii noului an. Internauții  au găsit de cuviință să se distreze pe seama mesajului venit din partea președintelui.

L-au ironizat în fel și chip pe șeful statului, apoi au publicat fotografiile pe Internet. În cele mai multe dintre imagini, chipul președintelui apare acoperit cu tot felul de obiecte în timp ce ține discursul televizat. Fotografiile au invadat reţeaua de socializare Facebook şi au strâns mii de comentarii.

[citeste si]

Internauții nu au dus lipsă de imaginație când a venit vorba despre ironiile adresate președintelui. Chipul acestuia apare acoperit, în mai multe ipostaze, cu bucăţi de hârtie sau sticle de şampanie. Și mai grav, unii internauţi i-au pus preşedintelui o cordeluţă cu coarne de ren sau o perucă de culoare roz, potrivit B1 TV.

"Bunăstarea și fericirea cetățenilor depinde de cei care se află la conducerea țării. O asemenea responsabilitate îmi revine și mie, ca președinte. E o datorie pe care o voi respecta", a transmis Dodon în mesajul de Anul Nou.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel