Igor Dodon, reacţie după invalidarea mandatului lui Andrei Năstase

Igor Dodon
Igor Dodon

Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a comentat miercuri pe contul său de Facebook decizia instanţei de a invalida alegerile pentru Primăria Chişinău, câştigate de Andrei Năstase.

Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a comentat miercuri pe contul său de Facebook decizia instanţei de a invalida alegerile pentru Primăria Chişinău, câştigate de Andrei Năstase, candidatul Partidului "Platforma Demnitate şi Adevăr" (PPDA), remarcând că poate era mai bine ca lui Năstase să-i fie oferită posibilitatea să-şi demonstreze capacităţile sau incapacităţile sale de conducător, să vadă toată lumea cât de steril e în faţa problemelor reale, unde populismul nu ajută. 

Dodon a apreciat totodată în postarea sa că decizia judecăţii în privinţa alegerilor din Chişinău ridică multe semne de întrebare. Noi cunoaştem care sunt încălcările lui Andrei Năstase, dar care sunt încălcările lui Ion Ceban? Dacă s-a mers pe aşa decizii cardinale, de ce Ion Ceban nu a fost declarat câştigător al alegerilor, odată ce contracandidatul său a fost exclus pentru încălcarea legislaţiei? Nu exista nici o plângere, contestare în instanţă împotriva lui Ion Ceban.

Mi se pare că aici avem de-a face iarăşi cu standarde duble şi justiţie selectivă. Dacă făcea Ion Ceban ceea ce făcuse Năstase în campanie, ar fi fost exclus încă din turul I, a scris Dodon, adăugând că acum, Andrei Năstase a fost victimizat şi izbăvit de povara conducerii Chişinăului, cu care el nu s-ar fi isprăvit, din cauza incompetenţei sale şi lipsei de experienţă administrativă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel