Ifteme: Ce este anormal pentru un medic veterinar

Medicul veterinar Constantin Ifteme, invitatul lui Liviu Harbuz la emisiunea "Jungla urbană" de la DC News, a vorbit despre meseria sa ca despre un despre un vis împlinit.

Meseria de medic veterinar poate însemna pentru cei ce o practică şi împlinirea unui vis, după cum a punctat Liviu Harbuz, moment în care i-a solicitat părerea şi invitatului său Constantin Ifteme: Ce înseamnă să-ţi îndeplineşti visul?

"Eu, în momentul de faţă îmi văd visul cu ochii. Vă spun că este cea mai mare fericire este că reuşesc să fac medicină performantă, că reuşesc să lucrez într-un cadru în care şi-ar dori să lucreze oricine din toată lumea. Filmele mele de pe facebook sunt reale şi cu ceea ce facem. Când merg afără la congrese, vin absolvenţi de medicină veterinară din toate ţările care mă ştiu de pe facebook, gândiţi-vă că nu sunt o persoană atât de necunoscută şi vin şi-mi cer autografe, ceea ce este anormal pentru un medic veterinar. Pentru mine, să vină un coleg, tânăr medic veterinar să facă o poză cu mine şi să-mi ceară un autograf a fost o mândrie. Am făcut parte din echipa de 5-6 chirurgi din Europa. La momentul de faţă suntem un pol important în ceea ce înseamnă partea de chirurgie minim invazivă şi endoscopie veterinară" a precizat Iftene, medic veterinar la Centrul de Endoscopie și Chirurgie Minim Invazivă Veterinară.

El a anunţat şi apariţia unei cărţi de specialitate unde semnează 30 de medici veterinari din toată lumea, trei capitole fiind ale lui alături de Bianca Bufan şi colaboratorului lor principal Fausto Brandao.

"Nu-mi repoşez nimic din ultimii ani. Am avut atât activitate profesională medicală, am încercat să împărtăşesc din experinţa mea - şi se vede în partea de online - unde eu vin cu informaţie pe care nu o ţin numai pentru mine." a mai spus medicul veterinar Constantin Iftene în interviul pentru DC News pe care vă invităm să-l ascultaţi integral aici:

VIDEO

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel