Urmărește emisiunea live


Ieșean pus la PLATĂ de instanță, după ce a dat un SHARE pe Facebook

sursa foto: Pixabay
sursa foto: Pixabay

Un bărbat din Iași a fost dat în judecată și pus la plată de instanță după ce a distribuit o postare pe Facebook și a scris câteva cuvinte.

Ieșeanul a fost dat în judecată de sora lui, din cauza unei postări, iar instanța a decis ca aceasta să primească daune morale de 4.000 de lei. Sentința nu este definitivă.

Relația dintre cei doi s-a deteriorat după ce mama lor a murit. Bărbatul, supărat că sora lui nu i-ar fi acordat ajutor mamei în timpul vieții, a distribuit o fotografie postată de aceasta pe Facebook. 

Problema este că, după ce a apăsat „share”, bărbatul a scris și mesajul: „Aceasta este una dintre asasinii mamei mele, se numeşte M.S. Aceasta este una din cele mai mari libertine care au existat vreodată”.

Femeia l-a dat în judecată pentru mesaj

Motivarea magistraților arată că reclamanta a precizat că maniera în care a procedat pârâtul „a pus-o în situaţii umilitoare, dată fiind expunerea publică şi faptul că a devenit subiect de discuţii printre cunoscuţi.”

„Chiar dacă, sub aspectul personalităţii, este important nu doar ceea ce cred ceilalţi despre tine, reflectarea imaginii tale, alteritatea, ci şi propria ta subiectivitate, care poate fi atinsă prin adresarea unor expresii jignitoare, instanţa constată că astfel de expresii cu caracter jignitor la adresa sa au fost expuse de pârât în spaţiu public”, mai apare în motivarea instanței, potrivit Adevărul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel