Ieșean condamnat după ce a luat taxă de protecție de la părinți. Tatălui i-a scos un ochi, iar apoi l-a amenințat cu sabia

Ieșean condamnat după ce a cerut taxă de protecție de la părinți / Imagine de Ichigo121212 de la Pixabay
Ieșean condamnat după ce a cerut taxă de protecție de la părinți / Imagine de Ichigo121212 de la Pixabay

Un ieșean a fost condamnat la 10 ani de închisoare după ce a luat taxă de protecție de la părinții săi. Bărbatul i-a scos tatălui un ochi, iar apoi l-a amenințat cu sabia, în spital.

Un bărbat din Iași a fost condamnat la 10 ani de închisoare după ce a luat taxă de protecție de părinții săi. De asemenea, bărbatul și-a amenințat tatăl pe patul de spital, cu sabia, pentru a-l face să-și retragă plângerea după ce i-a scos un ochi. 

Eliberat condiționat în 2015, bărbatul locuia cu părinții săi în localitatea Horpaz din Iași. Pe fondul consumului de băuturi alcoolice, bărbatul își agresa fizic și verbal părinții cărora, de altfel, le și cerea o taxă de protecție lunară, scrie Ziarul de Iași.

De Paște, în anul 2016, i-a băgat cu putere un deget în ochi tatălui, iar medicii i l-au îndepărtat chirurgical. Apoi, când vârstnicul de 75 de ani se afla internat în spital, individul l-a amenințat cu o sabie pentru a-l face să-și retragă plângerea penală și să susțină că și-a pierdut ochiul după ce a căzut din pod. 

Ieșeanul nu mai are voie să se apropie de părinți 5 ani după eliberare

Pe lângă condamnarea finală la 9 ani şi 6 luni de închisoare, la care se vor adăuga 513 zile de închisoare rămase din condamnarea pentru care fusese eliberat condiţionat, individul nu va mai avea dreptul să se apropie de locuinţa părinţilor la mai puţin de 200 de metri.

Inculpatul a atacat însă sentința, iar dosarul se află acum pe rol, la Curtea de Apel. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel