"Ie, Românie". Cezar Ouatu, pe cale să-și găsească femeia visurilor

Diseară, de la ora 20.00, la "Ie, Românie", Cezar Ouatu are misiunea să descopere cele mai frumoase fete din Crișana și cei mai talentați localnici, alături de buna sa prietenă Margherita de la Clejani.

În căutările sale prin satele bihorene, Cezar găsește fete harnice și dornice să ducă mai departe obiceiurile și tradițiile românești. Una dintre acestea este Edina, studentă, pe care artistul a găsit-o în fața războiului de țesut.

"Eu am crezut că nu mai există fete de acest gen. Așa mi-aș dori să găsesc femeia visurilor mele... O femeie care n-are pretenții, nu vrea în club și care, eventual, să-mi facă și niște haine la războiul ei de țesut", spune el.
Mai în glumă, mai în serios, l-am întrebat pe Cezar cum și-ar dori să fie femeia de lângă el.

Slăbiciune pentru blonde

"Să fie frumoasă, eventual blondă, pentru că am o slăbiciune pentru blonde, cu părul ondulat natural și ochi deschiși la culoare. Să înțeleagă tot ce fac eu și să accepte faptul că uneori sunt înconjurat de doamne. Așa cum eu aș fi mândru s-o văd admirată de alți bărbați și ea ar trebui să se bucure dacă sunt plăcut de alte femei. Nu trebuie neapărat să știe să gătească, pentru că știu eu și îmi și place. Asta însă nu înseamnă că mă voi transforma într-o bonă. De asemenea, să aibă și ea o carieră solidă", a spus el.

[citeste si]

Cum arată fetele pe care Cezar Ouatu le-a ales în echipa sa, telespectatorii Antenei 1 vor vedea diseară, de la ora 20.00, în utima ediție "Ie, Românie", prezentată de Mircea Radu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel