Ideile antreprenorilor cu imaginație, premiate în cadrul unui concurs. S-a dat startul înscrierilor

Concurs antreprenori cu imaginaţie. Sursa: Pixabay
Concurs antreprenori cu imaginaţie. Sursa: Pixabay

Crezi că ai o idee bună de afacere? Atunci ai șansa de a câștiga un premiu consistent. Nu este foarte dificil să îți pui pe picioare un business de dimensiuni mici folosindu-te de un mic ajutor și de experiența și abilitățile pe care le ai într-un anumit domeniu.

Acest mic ajutor ar putea veni de la Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, care premiază idei inovatoare din domeniul antreprenorial.

Concursul ”Money is Funny” își dorește să îi încurajeze pe cei care au deja o idee de business, dar nu și-au găsit motivația să o pună pe hârtie, să facă următorul pas.

La această competiție pot participa persoane cu vârsta peste 18 ani, care au idei de business inovative ce pot fi vandute în sistem franciză. Concursul se desfașoară în perioada 3 februarie – 30 iulie 2021.

La concurs pot participa persoane din România, dar și din Diaspora.

Premiile concursului ”Money is Funny” sunt:

Premiul I – 30.000 lei

Premiul II - 20.000 lei

Premiul III – 10.000 lei

Aplicațiile vor fi transmise, până pe 1 iulie 2020, prin intermediul formularului de înregistrare aflat pe siteul www.fundatiadanvoiculescu.ro.

Fiecare participant se va putea înscrie cu o singură idee de afacere, iar câștigătorii vor fi aleși pe baza următoarelor criterii de selecție: eligibilitatea proiectului, originalitatea ideilor și a abordării, aplicabilitatea ideii de afacere în viața reală.

Comisia de evaluare va fi alcătuită din experți din domeniul antreprenorial, academic și economic.

”Competiția de idei de afaceri inovative îi provoacă pe cei pasionați de domeniul antreprenorial să vină cu propuneri de idei de business cât mai îndrăznețe cu care să convingă juriul că merită unul dintre premiile puse în joc. Indiferent că vorbim despre agricultură, turism sau comerț, medicină sau  inginerie, așteptăm idei cât mai realiste, inovatoare și sustenabile”, a declarat Trisi Cristea, Directorul General al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel