Icoană făcătoare de minuni de la Muntele Athos, la Sfântul Nicolae Dintr-o Zi. Părintele Vasile Ioana, pildă înainte de Postul Paștelui

foto Antena 3
foto Antena 3

Părintele Vasile Ioana, foarte îndrăgit în special de către tinerii din București, a transmis în această duminică un mesaj pentru credincioși. 

”Pandemia este o perioadă care încearcă puterile noastre sufletești, în primul rând. Dacă ai putere sufletească, dacă ai speranță că Dumnezeu nu te lasă și că Dumnezeu e cu tine, treci mai bine peste asta. 

De aceea, Biserica, în acest an pandemic, a jucat un rol esențial, Biserica a fost un pilon de stabilitate. Dacă te părăsește lumea, dacă te părăsește aproapele, Dumnezeu nu te părăsește niciodată. Maica Domnului e cu noi. (...) 

În această perioadă, am vrut să aduc de la Muntele Athos această icoană făcătoare de minuni care va rămâne în biserica Sfântul Nicolae Dintr-o Zi, aici va rămâne permanent.

Cel de-al treilea val va fi și mai greu. De aceea va trebui să ne pregătim pentru ce e mai rău. (...) 

Postul trebuie început prin bunătate. Degeaba mâncai până astăzi multă carne și de mâine mănânci multă fasole. Greșit! Postul înseamnă să ai bunătatea inimii, să fii cu bun simț, să faci bine aproapelui tău, Postul înseamnă să-l faci fericit pe cel de lângă tine și Postul înseamnă să încetezi cu răutate asta care îți distruge pacea.” a spus părintele Vasile Ioana, la Antena 3. 

Vezi și: POSTUL PAȘTELUI. Superstiții și tradiții legate de post

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel