ÎCCJ, DECIZIE PENTRU Liviu Dragnea

Dragnea în tren
Dragnea în tren

Înalta Curte a luat, marți, o decizie în dosarul în care fostul preşedinte al PSD Liviu Dragnea a depus un recurs în casaţie.

Liviu Dragnea rămâne după gratii. Judecătorii instanței supreme au respins ca nefondat recursul în casație formulat de fostul lider PSD în dosarul în care a fost condamnat la trei ani și jumătate de închisoare. Măsura a fost luată în unanimitate de judecătorii de la ÎCCJ.

Vorbim despre cea de-a doua cale de atac a deciziei de condamnare folosită de Liviu Dragnea. Înainte el a depus o contestație în anulare, care a fost respinsă ca inadmisibilă tot de ÎCCJ.

Decizia luată în această cale extraordinară de atac este definitivă

Liviu Dragnea a contestat condamnarea prin introducerea a două căi extraordinare de atac - contestaţia în anulare şi recursul în casaţie. Pe 10 decembrie 2019, magistraţii i-au respins contestaţia în anulare, iar recursul s-a judecat marţea trecută.

Pe 27 mai 2019, Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel